Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Το Πανεπιστήμιο του Cambridge

Το Πανεπιστήμιο του Cambridge Το Πανεπιστήμιο του Cambridge είναι πλούσιo σε ιστορία,  τα διάσημα κτίρια του Πανεπιστημίου  προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τα μουσεία και οι συλλογές του Πανεπιστημίου κατέχουν επίσης πολλούς θησαυρούς που δίνουν μια συναρπαστική εικόνα μερικών από τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες, τόσο του παρελθόντος και του παρόντος, των ακαδημαϊκών και των φοιτητών του Ιδρύματος.
Το Πανεπιστήμιο του Cambridge είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στον κόσμο και το  μεγαλύτερο και καλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η φήμη του για την εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση είναι γνωστή παγκοσμίως και αντανακλά το πνευματικό επίτευγμα των φοιτητών του. 
Οι  πρωτότυπες έρευνες που διεξάγεται από το προσωπικό του Πανεπιστημίου ειναι μοναδικές,  η φήμη του έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας και από άλλους εξωτερικούς αξιολογητές του μάθησης και διδασκαλίας, όπως εξωτερικούς εξεταστές.


Αυτά τα υψηλά πρότυπα είναι το αποτέλεσμα τόσο των ευκαιριών μάθησης που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και από εκτενείς πόρους της, συμπεριλαμβανομένων των βιβλιοθηκών, μουσείων και άλλες συλλογές. Η 
Διδασκαλία  αποτελείται μόνο από διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα που διοικούνται από ανθρώπους που είναι ειδικοί στον τομέα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δικά σας σχόλια