Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Gocycle

Ηλεκτρικό ποδήλατο Gocycle. Tο ιδανικό μέσο μετακίνησης στη πόλη. Μπορείς να γυμναστείς για όσο θέλεις όπως με ένα απλό ποδήλατο και όταν κουραστείς ή δεν θέλεις να ιδρώσεις, με το πάτημα ενός κουμπιού κινείσαι με την υποβοήθηση ηλεκτρικού κινητήρα.Το Gocycle είναι μια εμπνευσμένη λύση για γρήγορη, ασφαλή και ανέξοδη μετακίνηση μέσα στις μεγαλουπόλεις. Είναι το ελαφρύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο με βάρος μόνο 16 κιλά, κατασκευασμένο απο το εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ μαγνήσιο.Δεν είναι ένα ποδήλατο στο οποίο προστέθηκε κινητήρας και στη συνέχεια βαφτίστηκε ηλεκτρικό, όπως σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά ποδήλατα. Σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί για να είναι ελαφρύ, γρήγορο, χρηστικό και ταυτόχρονα τόσο ξεχωριστό με μοναδικό design, από τον Richard Thorpe πρώην μηχανικό σχεδιαστή της McLaren F1 team. Κατασκευάζεται στην Αγγλία από την εταιρία KARBON KINETICS Ltd.
Λειτουργεί όπως όλα τα συμβατικά ποδήλατα διαθέτοντας 3 εσωτερικές ταχύτητες, αλλά όποτε και για όσο χρόνο ο αναβάτης θέλει, με το πάτημα ενός κουμπιού στο τιμόνι ενεργοποιείται ο ηλεκτροκινητήρας 250 Watt που το μεταμορφώνει σε ξεκούραστο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο όχημα με ανώτατη ταχύτητα τα 25 Κμ/ώρα και αυτονομία απο 15 έως 32 χιλιόμετρα ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους και τη συμμετοχή του αναβάτη.


Η φόρτιση του Gocycle γίνεται σε οποιαδήποτε απλή μπρίζα και διαρκεί περίπου τρείς ώρες για μια πλήρη φόρτιση.
Mπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα σε ένα «πακετάκι» διαστάσεων 65χ54χ26 cm που τοποθετείται μέσα σε ειδική βαλίτσα με ρόδες για πιο εύκολη μετακίνηση. Ο συνδυασμός μικρού βάρους και μικρού όγκου επιτρέπει την πολύ άνετη μεταφορά του Gocycle στο σπίτι, το αυτοκίνητο ή στο σκάφος. Η συναρμολόγηση του είναι πολύ εύκολη, δεν απαιτεί κανένα εργαλείο ή ιδιαίτερη δύναμη και για έναν εξοικειωμένο αναβάτη διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.
Το Gocycle βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Καινοτομία» στη Διεθνή Εκθεση Ποδηλάτου 2009 της Taiwan και ως το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο στον κορυφαίο διαγωνισμό EUROBIKE AWARD 2009.
Εγγύηση πέντε (5) ετών για το πλαίσιο και ένα (1) έτος για όλα τα υπόλοιπα μέρη.
Σελίδα κατασκευαστή : www.gocycle.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δικά σας σχόλια