Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009

Οικονομική κρίσι

Είναι κάποιες φορές που θέλεις να μιλήσεις να πεις πολλά όμως προτιμάς να σωπαίνεις και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις να ακούς και να μη μιλάς, γιατι και να μιλήσεις δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα.


Σήμερα ένας φίλος από τα παλιά μου έλεγε, πως γίναμε γμτ, σπάνια να συναντήσεις χαμογελαστό άνθρωπο, όλοι χωμένοι στα προβλήματα τους, αφήνοντας τη ζωή τους να φεύγει, οικονομική κρίση λένε όλοι, πια οικονομική κρίση ρε παιδιά? Η τεχνική?

Σαν τις ντομάτες θερμοκηπίου που τεχνικά τις φτιάχνουν όπως θέλουν. Οικονομική κρίση οκ ,και τα λεφτά που πήγανε? Μήπως πριν 10 χρόνια ήταν σε πολλά χέρια και τώρα πήγαν σε πολύ λίγα? Η εξακολουθούν να είναι τα πράγματα όπως ήταν και τα μου μου μου διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Και όλα αυτά γιατί τα τελευταία χρόνια η υπερκατανάλωση είχε πάρει την πάνω βόλτα ! και να τα 4 αυτοκίνητα σε κάθε οικογένεια και να οι τηλεοράσεις σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού !και να και να και να και πόσα ακόμα να! εγώ ξέρω να πω ότι μόνοι μας βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας, και τώρα όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν ,να προλάβουν όμως τι? Το χάσαμε το τραίνο περαστικά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δικά σας σχόλια